top of page

5 tips voor een gezonde valentijnsdag 💚

Wist je dat het nummer 1 cadeau voor valentijn parfum is en dat op nummer 2 een doosje pralines & chocolaatjes staan?


Laten we het dit jaar anders aanpakken en de focus leggen op je relatie met jezelf. Of je nu single bent of in een relatie, laten we deze dag om JOU laten draaien, wat wil jij, waar wordt jij blij van? Want jouw (mentale) gezondheid is het belangrijkste wat er is. Dus geef je lichaam en geest een geschenk van gezonde voeding, beweging en energie en sla dit jaar alle troep maar een keertje over 😉.
TIP 1

Slaap eens lekker lang uit en geniet (indien je een partner hebt) van een knuffelpartij en begin daarna de dag met een gezond en voedzaam ontbijt.

Eet je ontbijt op bed of lekker uitgebreid aan tafel, alles is mogelijk!

TIP 2

Waar wordt jij blij van? Kies een favoriete bezigheid om (een deel van) je dag mee op te vullen. Ga je graag shoppen, ga je graag iets drinken en lekker naar andere mensen kijken?😁 of wil je liever naar een wellness, ... Doe waar jij gelukkig van wordt, draag zorg voor jouw mentale gezondheid!


TIP 3

Wat dacht je van een lange wandeling in de natuur? Ga lekker de bossen in en geniet van de rust, de vogeltjes die fluiten of ga een dagje naar de zee waar je lekker kan uitwaaien aan het strand en genieten van de frisse zeebries en gezonde zeelucht. Ideaal om van die winterblues af te raken.

TIP 4

Spreek af met vriend(inn)en. Organiseer een leuke avond bij je thuis en tover een gezonde maaltijd op tafel. Inspiratie vind je bij onze recepten.
TIP 5 Ben jij een liefhebber van yoga, fitness, lopen of een andere sport? Geniet deze dag lekker van jouw work-out sessie. PS. Wij organiseren regelmatig een proefdag voor onze personal coaching. Heb jij hiervoor interesse hou dan onze socials in de gaten want het is de moeite!


Veel liefs,

Elly

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page