top of page

MEER ENERGIE!

In 6 stappen naar meer energie? Ik vertel je er deze week alles van!!


Elke dag zal ik één stap toelichten :


Stap 1. Detox je lichaam

We krijgen allerlei afvalstoffen binnen. Onze dagelijks voeding is vaak te “bewerkt”, er worden met andere woorden allerlei chemicaliën aan toegevoegd om het langer vers te houden, de smaak te “verbeteren”…. ( E-nummers). Ons lichaam produceert bovendien zelf ook afvalstoffen bij het verteren van voedsel.Een gezond lichaam is in staat om deze afvalstoffen te verwerken, tenminste als het genoeg anti-oxidanten, mineralen en vitaminen ter beschikking heeft.

Door langere tijd ongezond te eten (lees : veel bewerkt voedsel), geraakt je lichaam en je hormoonhuishouding uit balans. Hierdoor krijgt het al de afvalstoffen niet langer verwerkt en zal het de afvalstoffen gaan opslaan in je lichaam (dit gebeurt veelal in je vetweefsel)


Al de opgeslagen afvalstoffen, de disbalans van je hormonen, maken dat je lichaam niet goed meer functioneert en hierdoor zal je moe worden.


Wil je terug meer energie? Start dan met een detoxkuur; een week een “gezond dieet”. Nee, geen rare dingen als een darmspoeling, gewoon een week “pure voeding”, onder de vorm van veel (biologische) groenten. Eventueel kan je een detox supplement nemen. Wees niet ongerust als je bij dag 2 of 3 net minder energie hebt dan voorheen. Je kan ook lichte hoofdpijn ervaren, je lichaam krijgt namelijk net even “extra afvalstoffen” te verwerken die vrijkomen uit je vetweefsel. Bovendien ben je aan het “afkicken” van suikers.

Indien je voorheen teveel suikers en vetten at, zal je tijdens dit proces ook snel afvallen.

Vergeet bij een detox dieet niet om voldoende te drinken : 2 liter water per dag. Dit water heeft je lichaam nodig om de afvalstoffen af te voeren.Detoxkuur van Restart. Meer energie in 12 dagen!!
Detoxkuur | Switchdieet |Kasterlee


Restart bracht begin dit jaar "REVIVE" uit. Een detoxprogramma van 12 dagen!! Je neemt hier elke morgen een energetische ampul in...Na de kuur bruis je weer van energie!
Wil je meer weten over dit programma? of over een dieet? Ik zorg ervoor dat jij heel snel resultaat behaalt! Maak HIER een afspraak !


Volg zeker mijn facebookpagina, zo mis je geen enkele stap naar een fitter lichaam!!


Morgen stap 2!!
52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page