top of page

Switchdieet, de drie fases

1. De vitamine+ fase

Snel afvallen Kasterlee | Switchlife

Je vetverbranding functioneert beter wanneer je alle juist stoffen binnenkrijgt. Afvallen gaat namelijk om veel meer dan alleen calorieën tellen. Ons metabolisme en onze vetverbranding werken namelijk veel beter als ze worden ondersteund door de juiste vitaminen, mineralen en aminozuren.  Daarom voorzien wij jou in deze fase van alle juiste stoffen om je vetverbranding, darmflora en metabolisme optimaal te laten werken .

2. De Switchfase

Snel afvallen Kasterlee | Switchlife

Goed begonnen is half gewonnen! Maar klopt dit wel bij tijdens het afvallen? Enkele weken zonder aardappelen, pasta,...lukt nog wel, maar het gaat toch snel vervelen! In deze fase bekijken we hoe we onze traditionele gerechten kunnen omschakelen tot gezondere gerechten, zodat we gewoontes kunnen kweken binnen ons gezin, zonder te moeten inboeten op smaak en genot! ja, afslanken kan ook fun en lekker zijn!

3. De Stabiliteitsfase

Snel afvallen Kasterlee | Switchlife

Je hebt je doel bereikt. Het afvallen is je goed gelukt. Maar hoe moet het nu verder? Hoe compenseer ik een avondje uit met vrienden? Hoe hou ik een feestje toch "semi" gezond?  Hoe blijf ik op gewicht en kan ik mijn verjaardag ook vieren zonder de volgende dag een hoger cijfer op de weegschaal te zien? We geven je allerhande tips and tricks maar ook duidelijke richtlijnen om op gewicht te blijven!

"Ik heb fantastische resultaten behaald. -12 kg en dit ook dankzij de hele goede begeleiding die ik gekregen heb. Zeker aan te raden. Bedankt Elly"

Snel afvallen Kasterlee | Switchlife

BOEK HIER JE AFSPRAAK

image.png
image.png
image.png
bottom of page