top of page

AVI-SLIM

240115_Foto's Switchlife CCD_23.jpg

€29

Languit liggen, puur ontspannen en je omringen met de weldadige infrarood helende warmte, terwijl je tegelijkertijd tot wel 800 kcal verbrandt. Dat is wat de AVI-SLIM mogelijk maakt.

Dankzij een combinatie van infrarood- en toermalijntherapie, geïnspireerd op een traditionele Japanse methode met moderne technologie, biedt de AVI-SLIM diverse voordelen. Het helpt niet alleen bij het vormgeven van je silhouet, maar ook bij het verwijderen van toxines, het verjongen van de huid, en het verminderen van spier- en gewrichtspijn.

  • Ontgiftend

  • Stimulatie en boost metabolisme

  • Verbetering stevigheid & hydratie huid

  • 1 tot 2 kledingmaten minder

  • Vermindering pijn & spierontspannend

  • Vermindering cellulitis en lichaamsvet

240115_Foto's Switchlife CCD_29.jpg

BOEK HIER JE AFSPRAAK

image.png
image.png
image.png

OP EEN ONTSPANNENDE MANIER WERKEN AAN EEN GEZONDER LICHAAM


Hoe werkt een AVI-SLIM behandeling ?

In de AVI-SLIM zijn de lange golf infraroodstralen zorgvuldig gericht op het lichaam voor optimale effectiviteit. Deze stralen vallen binnen hetzelfde spectrum als die van de zon en hebben de juiste golflengte om het menselijk lichaam optimaal te beïnvloeden.

Deze infraroodstralen verhogen de omgevingstemperatuur tot 40°C tot 60°C. Dit levert een dubbel effect op: de stralen dringen ons lichaam binnen en creëren een aangename omgevingstemperatuur die ons lichaam aanzet tot extra transpiratie. Ons lichaam kan maar liefst 93% van deze energie opnemen.

 

Calorieverbruik & Detoxen

De kracht van infraroodenergie manifesteert zich in talloze positieve effecten op de huid, het lichaam en zelfs op de vetcellen.

 

Calorieverbruik

Tijdens een ontspannende therapeutische sessie van 40 minuten verbrand je op deze manier tot wel 800 kcal, wat overeenkomt met het calorieverbruik van zo'n 15 tot 20 km joggen.

 

Detoxen

Zet een stap in de richting van een ontgiftigd lichaam met infraroodtherapie. Natuurtherapeuten onderstrepen dat zweten een voortreffelijke methode is om schadelijke stoffen te lozen. Infraroodwarmte biedt dit voordeel onder een aangename temperatuur. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat infrarood kan bijdragen aan pijnbestrijding, het herstel van sportblessures, artritis en andere aandoeningen.

Boek hieronder een proefbehandeling voor slechts €29

Toermalijn-germanium stenen vormen de kern


In de binnenwanden van dit innovatieve apparaat bevinden zich 599 van deze stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen op natuurlijke wijze, wat resulteert in de productie van langegolf-infraroodwarmte en negatieve ionen. Binnen korte tijd leidt dit tot talloze positieve effecten.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren, stress verminderen, mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem versterken. De AVI-SLIM biedt op een uiterst plezierige manier warmte aan de huid, het lymfestelsel, het bloed en het metabolisme. Hierdoor verbrandt het lichaam calorieën en wordt het metabolisme gestimuleerd, waardoor sommige aandoeningen zelfs kunnen verdwijnen. Daarnaast kan een betere nachtrust een positief resultaat zijn van deze behandeling.

1 behandeling = €60

kuur van 10 behandelingen = €500

BOEK HIER JE AFSPRAAK

bottom of page