top of page
Ingrediënten
200 gr babyspinazie
100 a 150 gr half zongedroogde tomaatjes
250 gr koolraap tagliatelli (Albert Heyn)
een handjevol basilicumblaadjes
1 ui
200 gr Halloumi
2 teentjes knoflook
Bereidingswijze
Bak de koolraap tagliatelli in ongeveer 8 minuten op een middelhoog vuur in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
Fruit ondertussen de fijngesneden ui en knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de spinazie toe en roer om gedurende enkele minuten zodat de spinazie quasi gaar is. Voeg de tomaatjes erbij. En tenslotte de basilicumblaadjes. Laat deze laatste maar kort meebakken. Kruid het geheel af met wat peper en zout!
Snij de Halloumi in kleine blokjes en bak ze goudbruin in een braadpan met een scheutje olijfolie.
Meng alles ondereen en serveer.
Smakelijk!!
bottom of page