Ingrediënten
250 gr groene erwten fusilli (Albert Heyn)
400 gr kerstomaten
1 blik tomatenblokjes
1 ui
2 teentjes knoflook
provencaalse kruiden
1 bouillonblokje
scheutje sojaroom (optioneel)
beetje chillivlokjes (optioneel)
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze aan in een beetje olijfolie. Eventueel kan je nu wat chilivlokjes toevoegen. Voeg de tomatenblokjes erbij, het bouillonblokje en de provencaalse kruiden. Laat lichtjes sudderen.
Halveer de kerstomaatjes en voeg eveneens erbij. Eventueel kan je nu een scheutje sojaroom toevoegen.
Verwarm nu de oven voor op 180°
Kook ondertussen de fusillini beetgaar (ongeveer een minuutje minder dan op de verpakking).
en giet af in een vergiet. Doe de fusillini in een vuurvaste kom, verdeel de saus hierover. snij de mozzarella in schijfjes en verdeel over de kom. Plaats gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven! klaar!
smakelijk!!