top of page

Gevulde paprika met bloemkoolrijst

Bereidingsduur

20 minuten

Kookduur

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Niveau

Makkelijk

Categorie

Diner

Gevulde paprika met bloemkoolrijst

Ingrediënten

4 paprika's

400 gr mager kippengehakt

1 rode ui

100 gr champignons

wit van 1 prei

4 schijfjes mozzarella

peper en zout

paprikapoeder

Bereidingswijze

Snij de onderkant (waar het steeltje zit) van de paprika en hol deze uit.

 

Pel en snij de ui in stukjes. Bak deze even in olijfolie en voeg het gehakt toe, bak rul.


Voeg de fijngesneden prei toe en bak eventjes mee, tenslotte voeg je ook de fijngesneden champignons toe. Kruid flink af met peper, zout en paprikapoeder. Bak tot de groentjes bijna gaar zijn. Vul de paprika's ermee , leg er een schijfje mozzarella op en plaats 30 min in de voorverwarmde oven.

 

Wok, enkele minuten voordat de paprika's klaar zijn de rijst in enkele minuutjes beetgaar. Kruid met peper en zout 

bottom of page