top of page

Karine uit Vosselaar

-6,5 kg

Karine uit Vosselaar

"Ik ben anderhalf jaar geleden gestopt met roken en 14 kilo rijker geworden. Ik voelde me echt niet goed in mijn vel en stond elke week bij de dokter voor allerlei kwalen en het antwoord was steeds afkick verschijnselen. Na anderhalf jaar vond ik het welletjes en ben ik op zoek gegaan voor begeleid af te vallen en kwam bij Elly uit.

Ik voelde meteen dat het goed zat met deze dame en volgde bij haar een programma. Raar maar waar : week na week begonnen al mijn kwaaltjes één voor één te verdwijnen. Op 4 weken ben ik 6.5 kg afgevallen maar waar ik het meest van versteld sta is wat gezonde voeding allemaal kan doen want ik voel mij nu kiplekker.

Ik ben zeer blij met Elly haar begeleiding niet alleen voor de kilo's maar ook voor de weg naar gezonde voeding.

Zeker een aanrader!

Elly

Iedereen weet dat roken superongezond is. Top van je Karine dat je gestopt bent met roken!

Vaak is het moeilijk om je gewicht te behouden wanneer je stopt met roken. De nicotine in een sigaret werkt niet alleen verdovend en verslavend maar ook eetlustremmend. Maar de gewichtstoename kan vermeden of verholpen worden. Karine is er echt voor gegaan!! Ze heeft niet alleen haar eigen leven geswitcht, maar ze was ook een inspiratie voor anderen : ondertussen zijn enkele van haar vriendinnen ook gestart ! Karine viel reeds meer dan 10 kg af!

Maak een afspraak
bottom of page