top of page

Wally uit Geel

-10 kg

Wally uit Geel

3 maanden geleden klopte ik als een zwaar cola zero drinkende en koolhydraat verslaafde junk aan bij Elly.

Zij luisterde geduldig naar mijn verhaal en samen besloten wij dat het restart programma voor mij de beste oplossing zou zijn voor mijn gevecht tegen de kilo's.. Ietwat sceptisch (dit was tenslotte niet mijn eerste dieet) vertrok ik huiswaarts met Restart ampullen en brochure onder de arm. groot was mijn verbazing dat ik na 1 week bijna 3 kilo kwijt was. joehoe dit werkt en snel ook! week 2 slechts 1,5 eraf.naar Elly's norm te weinig, maar ik was tevreden. week 3: slechts 700 gr. Ik Ik was blijkbaar gezegend met een traag metabolisme. ...domper. waar andere diëtisten (en ik dus ook ) faalden kwam Elly met met de oplossing. lymfedrainage. sindsdien smolt mijn vet precies weg.

​Vandaag 10 kilo lichter en energieker dan ooit ben ik zo blij dat ik bij de juiste persoon aanklopte! Bedankt Elly , samen op naar het einddoel !!

Elly

Wally was inderdaad Cola zero verslaafd. Vaak is de term "zero" misleidend. Oke, er zitten weinig of geen calorieën in. Maar in ons lichaam doen deze dranken ons geen goed. Ze breken bepaalde vitaminen af die nodig zijn voor een goede vetverbranding.

Bovendien is onze lever een tijdje zoet met het afbreken van de schadelijke stoffen, tijd die niet gebruikt kan worden om onze vetten te verwerken. Het afvallen en op gewicht blijven gaan een stuk vlotter zonder deze dranken.

Maak een afspraak
bottom of page