top of page

MEER ENERGIE?

In 6 stappen naar meer energie? Ik vertel je er deze week alles van!!


Elke dag zal ik één stap toelichten :


Stap 1. Detoxen (lees HIER)

Stap 2. Gezond eetpatroon (lees HIER)

Stap 3. Beweeg! (lees HIER)

Stap 4. Ontstress ! (lees HIER)

Stap 5. Erken je slaap! ( lees HIER )


Stap 6. Wat doe jij graag?


Lijkt ’s morgens jou to-do lijst voor de dag meer op een dag in een concentratiekamp dan op een dag in Wonderland? Dan is er werk aan de winkel!


Natuurlijk zijn er zaken die “moeten”, er moet namelijk geld in het laatje komen voor de noodzakelijke dingen (ons huis, eten, verwarming,…) Je werk moet natuurlijk hiervoor zorgen, maar zorgt het ook voor jouw levensvreugde? Sommige mensen lijken eindeloos veel energie te hebben tijdens hun werk. Dit komt omdat ze hun job leuk en zinvol vinden. Doe jij je werk graag? Vind jij je werk zinvol? Dan zal je merken dat het je energie geeft in plaats van dat het je energie kost!


Is dit niet het geval, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar datgene wat jou energie geeft. Je hoeft daarom je werk niet op te geven, sommige mensen vinden hun geluk in hun hobby’s, sport of vrijwilligerswerk ( hulp aan daklozen, werk in een dierenopvang,..) het gaat erom dat je op zijn minst een goed evenwicht vind tussen de zaken die je graag doet en de zaken die je minder graag doet, want tenslotte hebben we allemaal wel taken te vervullen waar we niet instant vrolijk van worden.


Wil jij meer energie? Stap dan ook eens uit je comfortzone en doe eens iets wat je nog nooit eerder deed.
solo skydive | Kasterlee | switchdieet


En stap eens een keer buiten je comfortzone : daar is zoveel te beleven : nog nooit een benji- of parachutesprong gedaan? nog nooit voor een groep gesproken? Nog nooit een berg beklommen of nog nooit een webinar gegeven? En zou je dit stiekem toch graag eens beleven?

Bang van hoogtes, podiumvrees? Ga er toch voor!! Het geeft zo een voldoening!! Zoveel energie!!

Maar meer hierover in een volgende blog : next week!!Zo, je hebt nu de basis voor een energiek leven! Heb jij hierover nog vragen of wil je graag meer begeleiding bij één van bovenstaande punten? Aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik help je graag verder!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page