top of page

ONS TEAM

- samen stralend en gezonder leven -

Hallo daar, ik ben Elly, de zaakvoerster van onze bloeiende praktijk gevestigd in het prachtige Tielen/Kasterlee.

 

Mijn passie voor gezondheid, voeding en het welzijn van mensen is de motor achter mijn professionele reis als voedingsdeskundige.

Gedurende de jaren is mijn zaak gegroeid, maar één ding is altijd constant gebleven: mijn toewijding om mensen te helpen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Of je nu wilt afvallen, je voeding wilt verbeteren met op maat gemaakte maaltijdplannen, of gewoon behoefte hebt aan deskundig advies, ik sta voor je klaar.

Mijn praktijk verwelkomt een diverse groep klanten, en ik geloof in een persoonlijke benadering om iedereen te ondersteunen op zijn of haar unieke reis naar welzijn. Wil je meer weten over mijn gezondheidsdiensten of een voedingsconsultatie boeken? Aarzel niet om contact op te nemen!

Laten we samen werken aan een gezonder en gelukkiger leven. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw reis naar welzijn.

Gezond afslanken Lille | Switchdieet
IMG_20230930_162403_resized_20231117_013

Maak kennis met Katja, een van onze geweldige teamleden die bekend staat om haar eerlijkheid, luisterend oor en zorgzaamheid.

 

Naast haar rol als mama van Amelie, runt Katja ook met passie haar eigen schoonheidsinstituut Purabeau.

In haar kostbare vrije tijd vind je Katja vaak wandelend door de prachtige natuur met haar viervoeter Milou of geniet ze van een fikse fietstocht.

Wat Katja echt uniek maakt, is haar liefde voor alles wat roze is - een echte pink lady in hart en nieren. Deze favoriete kleur van haar zie je overal terug,

Voel je vrij om een bezoek te brengen aan Katja's salon

en ontdek zelf de magie van haar deskundige handen en warme persoonlijkheid. We zijn trots op Katja en blij dat ze deel uitmaakt van ons team!

En natuurlijk mogen we Charlotte niet vergeten!

Onze jonge spring in't veld en laatste aanwinst

van ons team.

Charlotte ..

profielfoto linkedin.jpg
bottom of page