top of page

Ons team

Samen stralend gezond.

Hallo daar, ik ben Elly, de zaakvoerster van onze bloeiende praktijk gevestigd in het prachtige Tielen/Kasterlee. Mijn passie voor gezondheid, voeding en het welzijn van mensen is de motor achter mijn professionele reis als voedingsdeskundige.

Gedurende de jaren is mijn zaak gegroeid, maar één ding is altijd constant gebleven: mijn toewijding om mensen te helpen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Of je nu wilt afvallen, je voeding wilt verbeteren met op maat gemaakte maaltijdplannen, of gewoon behoefte hebt aan deskundig advies, ik sta voor je klaar.

Mijn praktijk verwelkomt een diverse groep klanten, en ik geloof in een persoonlijke benadering om iedereen te ondersteunen op zijn of haar unieke reis naar welzijn.

 

Wil je meer weten over mijn gezondheids-diensten of een voedingsconsultatie boeken? Aarzel niet om contact op te nemen!

Gezond afslanken Lille | Switchdieet
IMG_20230930_162403_resized_20231117_013127473_edited.jpg

Maak kennis met Katja, een van onze geweldige teamleden die bekend staat om haar eerlijkheid, luisterend oor en zorgzaamheid.

 

Naast haar rol als trotse mama van Amelie, runt Katja ook met passie haar eigen schoonheidssalon
Purabeau op de ring van Turnhout. Hier pakt ze alle huidproblemen aan van acné, rimpels tot hyperpigmentatie of kan je genieten van een heerlijke verwenbehandeling en helemaal tot rust komen.

In haar kostbare vrije tijd vind je Katja vaak wandelend door de prachtige natuur met haar trouwe viervoeter Milou. Maar ook familie en vrienden slaat ze hoog in het vaandel dus een stevige fietstocht naar hier en daar staat ook vaak op de planning.

Wat Katja echt uniek maakt, is haar liefde voor alles wat roze is - een echte pink lady in hart en nieren. Deze favoriete kleur van haar zie je overal terug, van haar salon tot aan haar vrijetijdskleding.

Dit is Charlotte, het nieuwste zonnestraaltje in ons team! Geboren en getogen in het hartelijke West-Vlaanderen, maar tegenwoordig maakt ze Vosselaar nog gezelliger.

 

Mensen omschrijven haar als spontaan, enthousiast, en altijd goedlachs - kortom, altijd in voor een gezellige babbel!  Als flexi-jobber in ons team brengt Charlotte niet alleen haar professionaliteit maar ook haar positieve vibes mee.

 

Wanneer ze niet bezig is met werk, vind je Charlotte in haar andere element - de keuken!  Al sinds haar jeugd staat ze graag achter het fornuis, en haar absolute passie is het maken van desserts. Ze houdt ervan om te experimenteren en desserts een gezonde twist te geven.

 

Dus, naast het verspreiden van vreugde op kantoor, brengt ze ook wat zoete magie in onze levens. En laten we Brutus, haar trouwe viervoeter, niet vergeten - samen maken ze elke wandeling tot een avontuur!

 

Als je ooit een West-Vlaams tintje in de gesprekken opmerkt, weet dan dat het Charlotte is die de boel opfleurt!

Gezond afslanken Lille | Switchdieet
bottom of page