top of page

EMS Reshape

EMS Reshape Kasterlee | Switchlife

EMS Reshape - Elektro Musculaire Stimulatie

Heb je weinig tijd en kan of mag je niet sporten, om welke reden ook?

Maar je wilt graag wat fitter worden en/of in vorm blijven?

Dan is onze nieuwe methode iets voor jou!

Maak kennis met EMS Reshape-methode!

Wat is EMS Reshape

Elektro Musculaire Stimulatie is een trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een techniek die via elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. EMS maakt gebruik van het natuurlijke principe en versterkt deze door endogene elektrische pulsen. Dit gebeurt doormiddel van training met speciale elektrodebanden.

Niet alleen worden je spieren  verstevigd en je figuur gecorrigeerd, maar ook je stofwisseling en bloeddoorstroming  worden aanzienlijk met deze methode. 

Ideaal voor wie mooier, slanker, gezonder wil zijn maar ook voor wie spieren wil opbouwen zonder grote inspanningen of belasting van het lichaam. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandeltijd en resultaat.

Tijdens deze individuele behandeling  worden specifieke probleemgebieden van het lichaam getraind en verstevigd. Het duurt ongeveer een 25 tot 40 minuten en je kan dit vergelijken met 2 uurs intensief sporten. Enkel de spier moet hier energie voor leveren, waardoor de spier niet alleen steviger wordt maar ook het vet wordt afgebroken.

Afhankelijk van jouw persoonlijk doel wordt over het algemeen het beste resultaat bereikt met een totale kuur van 10 tot 20 behandelingen, deze zijn verdeeld over 5 tot 10 weken.

 

In combinatie van een voedingsprogramma en advies bereik je nog sneller
het gewenste resultaat.

EMS Reshape Kasterlee | Switchlife
EMS Reshape Kasterlee | Switchlife
bottom of page